The little Prince

2016-01-11 17.45.15

Jeg er betaget af Den lille prins af Antoine De Saint-Exupéry. Det er en bog, som berører mange interessante emner. Emner som voksnes mangel på fantasi, ensomhed, det at høre til, ikke at høre til og tilværelsen generelt. 

Samtidig er jeg vild med bogens illustrationer. Især én taler til mig. Denne, hvor den lille prins sidder ensommeligt på sin planet og nyder solnedgangen. Lige præcis den illustration vil jeg gerne have tatoveret på min ryg. Lige mellem skulderbladene. Den skal symbolisere mange ting på en gang. Den skal symbolisere barndom, ensomhed, skønhed, eftertænksomhed og stilhed. Lige så snart der er overskud i budgettet, vil jeg få den lavet. 

I forvejen har jeg en ganske enkel tattoo, som består af to smalle streger, der går om min højre underarm. Den ligner et par armbånd og symbolisere som sådan ikke noget. Den har jeg kun fordi jeg synes den er smuk. Hvad synes du om min ide, med at få tatoveret illustrationen fra Den lille prins? 

English recap: I’m dreaming of getting this illustration from The little Prince as a tattoo on my upper back. I love the story and especially this part, where the little prince sits there in all his loneliness and enjoys the sunset. What do you think of this tattoo idea? 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s