My next DIY project

2a3412ff55e64594039e3220c07b7fe5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A moroccan boucherouite rug 

Jeg drømmer om, at kaste mig ud i et kæmpeprojekt, inspireret af Julie fra The Rusty Home. Et projekt, som består i at lave et stort marrokansk tæppe på 150×200 cm. Et projekt som kræver mange timer, men som jeg tænker vil være det hele værd. Mit farvevalg vil være lidt anderledes end det på billedet ovenfor. Jeg vil gå efter mørke nuancer i juvelfarver. Farver så som flaskegrøn, midnatsblå, koksgrå, vinrød og hvid som skal bryde med alt det mørke. 

Materialerne tænker jeg at, købe i Stof2000, just ligesom Julie, da de her, efter sigende, har mange reststoffer til billige penge. Der skal, ud over stof, bruges en god stofsaks og et skridsikkert underlag, hvorpå stofstrimlerne bindes. Lige så snart jeg er igang, vil jeg vise jer billeder af processen. 

Er det et projekt i ville kaste jer ud i? 

Ha’ en dejlig weekend. 

English recap: My next DIY project will be a big beautiful moroccan rug. The measures will be 150×200 cm and it will consume many ours of work. However I believe I will enjoy the process and the result. I will share process photos with you, and let you know exactly how it’s done (it’s unite easy). 

Advertisements

2 thoughts on “My next DIY project

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s