Life lately

På det seneste….

…Har jeg arbejdet videre på mit fine marrokanskinspirerede tæppe og er nu oppe på at have brugt ca. 20 timer. Jeg har købt nogle nye lækre stoffer dertil.

…Har jeg glædet mig lidt til at skulle arbejde mindre per første februar. Indtil nu har jeg arbejdet fuldtid, og som pædagog løber man hurtigere end hurtigt, for at nå alle opgaver. Det vil betyde at jeg får lidt færre penge i lommen, men at jeg til gengæld får et større mentalt overskud.

…Har jeg fået et mindre shutdown over en uventet stor regning. Føj, hvor er det kedeligt at være voksen, at bo til leje i hus og ikke at kunne plukke penge ned fra træerne i haven.

…Har jeg modtaget denne fine bog og er netop nu dykket ned i en beskrivelse af forskellen på det sublime og det skønne. Det er som om bogen er skrevet til mig og jeg sluger den rå.

…Har jeg dyrket alt, alt for lidt yoga. Jeg har været afsted én gang i løbet af to uger. Det kan jeg tydeligt mærke på mit humør og min energi. Min krop og mit sind kræver mere opmærksomhed, mere yoga, mere fordybelse og udfordring.

English recap: Lately… …I have been looking forward to working less hours per week. As a pedagog a full-time job is hard work mentally and physically …I have been working on my moroccan inspired rug, and am now on 20 hours of cutting fabric and tying knots. …I have been practicing yoga way too rarely, which is a shame. I have been reading a book on aesthetic sustainability, a book I find more than well written. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s