Beautiful cravings

Untitled

Mirror candlestick, photo art, clamp tray, cushioncushion 

Jeg har fundet nogle nye boligfavoritter og øverst på listen står klemmebakkerne fra svenske Artilleriet. De er yderst elegante og så elsker deres funktionalitet. Især den grønne og vinrøde bakke tiltaler mig.

Tuane Eggers fotokunst har længe fascineret mig og nu har jeg endelig fundet hendes værker på det danske marked. Hendes billeder er fantasifulde og melankolske, hvilket passer godt til den fotokunst jeg i forvejen ejer.

Maison Martin Margiela er et af mine favoritbrands, når det kommer til design af tøj. Derfor kommer det ikke bag på mig, at deres boliginteriør ligeledes drager mig. Det er farveløse items, men det er ganske passende i og med at mange af deres designs er ret specielle.

Puderne har jeg haft på ønskelisten i blå og nu er de netop udkommet i den fine flaskegrønne.

English recap: These are my newest home interior cravings. I’m especially drawn by the beautiful clamp trays. Are you craving some of these items too, and which interior webshop are your favorites? 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s