Thoughts of love

IMG_5407

Valentinsdag. En dag jeg absolut ikke bryder mig om. Den minder mig om, at jeg er alene, noget jeg er god til at minde mig selv om, og som jeg ikke har brug for hjælp til udefra.

Jeg føler mig ikke egnet til, at være uden kærlighed fra en mand. Så kan man sige alt hvad man vil. Intet vil ændre på mit savn. Det er ikke desperation. Det er savn. Jeg savner den ukontrollerede hjertebanken, blot ved tanken om ham, for ikke at tænke på ved synet af ham. De altsigende blikke, der udveksles mellem os. De lydløse kærlighedserklæringer og fornemmelsen af, at luften er tyk af ømhed. De små skæve ting, de små skæve ting, man har forelsket sig i.

Jeg håber, at min kærlighed snart krydser min vej. Går min vej. Går op på min side og finder mig. Det tror jeg på. Jeg tror på kærligheden. Jeg er håbløst romantisk.

English recap: Valentine’s Day. A day I absolutely don’t like. It reminds me, that I’m alone, something I’m remind myself of, I don’t need any reminders from the outside society. 

I do not feel well, being without the love of a man. You can say whatever you want. Nothing will change this. It’s not desperation. I just miss it. Love. I miss the uncontrolled heartbeat, from the mere thought of him, not to speak of the sight of him. The all-telling glances, exchanged between us. The silent declarations of love and the feeling of the air, thick with tenderness . The little quirky things, the little quirky things which you fell in love with.

I hope that my love soon crosses my path, finds me. I believe in it. I believe in love. I am hopeless romantic.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s