Moodboard #2

Untitled

Spoons by Blue Leaves, poster by Mad/Plakat, hooks by Emil Hjorth-Rohde, Hermes bag  

Årha, hvor er det pinligt. Jeg lover et moodboard hver lørdag, og så holder jeg det ikke lørdagen efter. Jeg lovede også billeder af en collage, billeder som jeg aldrig fik taget. Jeg kunne komme med et hav af undskyldninger, men i virkeligheden har jeg nok bare ikke prøvet nok, og haft fokus andetsteds. Sorry! 

Billederne af collagen er stadigvæk ikke taget, men ugens moodboard er her. Det er lavet med afsæt i inspiration af billedet i venstre hjørne. Et lyserødt univers, som får mig til at tænke på både The Grand Budapest Hotel og feminin overdådighed. Hvad siger i? Too much, eller lige i øjet?

English recap: I’m sorry. I’m late with my moodboard, but better late than never.  It’s even more feminine than last weeks moodboard. It’s almost too much, right? I love that balance. 

Advertisements

One thought on “Moodboard #2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s