Life update

FullSizeRender-9

Livet er en sjov størrelse disse dage. Jeg føler lidt, at jeg bliver revet for hurtigt gennem en rutsjebane af følelser. Dette er med til at gøre mit blik for inspiration mindre fokuseret og min lyst til at give mig selv et pusterum stort. Derfor står bloggen her kedelig hen denne uge.

Jeg håber I holder nok af bloggen her, til at vente på, at regnen snart falder efter denne “inspirationstørke”.

Jeg kan dog allerede sige, at jeg har gode karrieremæssige nyheder, som jeg vil dele med jer, så snart flere detaljer er på plads.

English recap: Life is strange these days. I feel like I’m being carried quickly through a rollercoaster of emotions. Therefor my eye for inspiration is less focused and my desire to give myself a break takes over. That is why the blog is a silent place this week.

I hope you will wait for the rain to fall soon after this ” inspiration drought “.

However, I can already say that I have good career news, which I will share with you as soon as more details are in place.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s