It’s okay, I’m okay

UntitledEn uge blev til to. Tiden har stået stille herinde på bloggen og min “inspirationstørke” har varet ved længere, end jeg bryder mig om. Jeg har følt mig ved siden af mig selv, har oplevet ting jeg ikke har kunne formulere med ord, men som ville være så fint at dele herinde. Det har frustreret mig mere, end hvad godt er, og er egentligt gået hen og blevet til både dårlig samvittighed og selvbebrejdelse, men for hvis skyld? Det er vel for min egen fornøjelse, at jeg beskriver oplevelser og deler inspiration og passion herinde. Det er vel fordi jeg nyder det og ikke fordi jeg skal. Det er i hvert fald sådan det bør være, og det må jeg huske mig selv på. For min skyld. 

Ud over det, så har jeg følt, at jeg er faldet i et sort hul, som jeg så småt er ved at nå op af igen. Jeg kan se lyset for oven, kan høre fuglene og mærke varmen. jeg skal bare hele vejen op. Min vej derop danner jeg af selvomsorg. Jeg har købt forårsblomster i form af vibeæg og anemoner, jeg har været en tur hos frisøren, har været alene i biografen og på Langhoff og Juul, hvor jeg nød en skøn frokost. Man kan, hvis du spørger mig, på den måde godt gå på “date” alene. Nyde alene. For selvom det ikke er delt, så er det oplevet. Og dét på en intens måde. Jeg har nydt det mere og mere, og kan lige så stille mærke at det bærer frugt. Jeg får det bedre. Jeg vil godt røbe, at jeg er stolt af, at jeg tør mærke mig selv, for det gør jeg i den gråd, når jeg går ud alene.

Hermed er jeg altså “tilbage”, har fundet ordene igen og er ved at finde overskuddet også. 

English recap: I’m slowly finding the words again, the inspiration, the energy and mood to blog again. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s