New art and a new material

Untitled
Photo art by Julie Pike, knife from Hornvarefabrikken and a White Elements plate from Royal Copenhagen

I denne måned har jeg gjort mig en håndfuld gode køb. Især det fantastiske fotografi, har jeg sukket længe efter og glædes jeg over, at have fået fingrene i. I Hornvarefabrikken forelskede jeg mig i et par honningknive, og forbløffedes over materialets lethed og elegance. Det er helt sikkert et materiale, jeg skal have mere af i mit køkken i fremtiden. Knivene og skeerne især er så superfine. Sidst men ikke mindst er jeg blevet ejer af en Royal Copenhagen tallerken, den første jeg har erhvervet mig. Jeg elsker detaljerne i White Elements serien, så valget faldt derpå. Jeg forstår godt, at enhver der først får sig én tallerken, ét krus, én lille skål, bare må have mere. Sådan har jeg det også.

English recap: These are a handful of things I have bought for my home this month. The photography have been on my wish list for a great while, so I’m happy to finally get it up on my wall. The knifes are made of horn by a danish craftsman/lady. I hove the lightness and elegance of the material. And last but not least the plate – I love it too much already. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s