Yoga makes me high

FullSizeRender-3

Hermed det første billede af mig en yogapose – her dybt optaget af bakasana – kragen. 

Jeg er så heldig at have en mor med lige så stor interesse for yoga som jeg selv. Vi brugte formiddagen igår på at lege med forskellige asanas/stillinger. Især kragen og hovedstand optog mig. Hovedstand fordi den kræver meget mod af mig og giver mig det fedeste adrenalinsus, når jeg endelig kommer derop og står. Når jeg kommer ned igen, fyldes jeg af en boblende barnlig glæde og begejstring over spændingen, sanseoplevelsen og synet af verden på hovedet. Det er en leg som jeg jeg vil fortsætte med at lege resten af mit liv. Den holder mig “levende”, balanceret og udfordret. 

English recap: I am so lucky to have a mother with an interest for yoga equal mine. We spent the morning yesterday experimenting with different asanas/postures. Especially crow and headstand caught me. Headstand because it requires a lot of courage from me and gives me the greatest adrenaline rush, when I finally get up there. When I come back down again, I’m filled with a childlike joy and excitement over  the sensory experience and vision of the world upside down. It’s a game that I will continue playing the rest of my life. It keeps me “alive”, balanced and challenged.

Advertisements

2 thoughts on “Yoga makes me high

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s