Moodboard #6

Untitled
Shirts by Gucci, clamp trays by Navet, paint by File Under Pop, notebook from France 

Denne weekends moodboard er lavet med afsæt i en af mine absolutte yndlingsfarver – flaskegrøn. Kombinationen af de moderne genstande og den gamle, gamle illustration på notesbogen og de tidsløse blomster er jeg vild med. Der er en vis ro over det, som jeg tilstræber i min egen boligindretning. For mig går tiden i stå, når jeg betragter elementerne sammen. Årh, og så elsker jeg kontrasten mellem den dybe grønne og sarte lyserøde. 

Engish recap: This weekends moodboard is made with a focus on one of my absolute favorite colors – emerald green. To me, the combination of old and new almost makes time stand still, which is exactly my goal when I decorate my home. A calm space where time is no factor. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s