Moodboard and news

intet navn

Table by Gubi, book by Coffeeklatch and scented candle by Kartell

Mit hovede er fyldt med alt andet end boligønsker og tanker om indretning. I stedet tænker jeg arbejde og karriere. Det forholder sig nemlig sådan, at jeg bliver flyttet til en anden institution til maj og skal omstille mig til at være vuggestuepædagog frem for børnehavepædagog. Det er lige om lidt og alt for snart. I må bære over med mig og min stilhed herinde, jeg håber, at jeg snart får meget mere inspiration og energi til at blogge. Det føler jeg egentligt er et scenarie der gentager sig igen og igen, men jeg tænker at der bliver mere ro og overskud til bloggen, når jeg forhåbentligt snart bliver fastansat et sted. 

Lidt boligønsker har man vel altid, og lige nu savler jeg upassende meget over især bordet fra Gubi. Det er noget så fint! Bogen om indretning med planter drages jeg af ligeså. 

English recap: My head (and heart) is full of everything but interior decorating and blogging, which explains the silence in here. My thoughts are on career an work, but I hope to get my inspiration and energy back on track soon. please bear with me until then. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s