Suite One Studio – ceramics

 

Photo credit / suiteonestudio.com

Keramik er noget af det hotteste, når det kommer til borddækning i øjeblikket. Det er det i kraft af vores fokus på håndværk og det unikke. Jeg ser det som en del af slow luxury trenden. Arbejdet med keramik kræver dyb koncentration – ja vel helst en tilstand af flow, stor kendskab til materialerne og teknikkerne, og tålmodighed. Hver et stykke keramik, der bliver lavet, er unikt. Du vil altid finde forskelle i glasuren, små forskelle i formen og tykkelsen på leret. Det er som om, man kommer tættere på keramikeren, tætter på den historie han/hun fortæller via sin keramik. En historie vi tager med hjem på spisebordet. 

Noget af det fineste keramik jeg har set, er af Lindsay Emery, kvinden bag Suite One Studio. Hun arbejder på sit studie i North Carolina. Hun er især inspireret af akvarel og viger ikke tilbage for at bruge masser af guld i sin dekoration af keramikken. Keramik som er romantisk, elegant og enormt udtryksfuldt, som dette, drømmer jeg især om at dække mit spisebord med. Faktisk kunne jeg godt forestille mig, at det ville være smukt at kombinere Suite One Studio keramikken med porcelæn fra Royal Copenhagen (altså med de kollektioner, der ikke er musselsmalede), for eksempel kunne det være smukt sammen med Hvid Elements kollektionen. 

English recap: Ceramics is a trend i follow without hesitating. It brings something unique to the table. Today i will focus on the beautiful, feminine and very expressive ceramics by Lindsay Emery, the woman behind Suite One Studio. This is the kind of ceramics I crave the most. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s