A trip to IKEA

13087899_10209579163295126_5805463316638699457_n

Jeg fik tidligt fri idag, og ville fejre starten på miniferien med en cykeltur til IKEA – her ville jeg se nærmere på Viktigt kollektionen. Jeg følte mig ret sej, da jeg (elendige stifinder), faktisk ret hurtigt kunne finde vej derud. Jeg følte mig dog mindre sej, da jeg stod midt i IKEA foran et stort sort forhæng. Et ret så gennemsigtigt forhæng, som lod mig få et sløret glimt af Viktigt kollektionen….. Som først er tilgængelig på fredag. Hold nu k*** det føltes ikke smart. Jeg fandt mig nogle fine terracottakrukker og nogle krydderurtefrø og så cyklede jeg hjem og fik noget jord under neglene. Nu står de finde krukker i vindueskarmen, fyldt med jord og frø og jeg glæder mig til at se det hele spire.

English recap: I went to IKEA on my bike today. I wanted to check out the new collection, Viktigt, but I quickly discovered that the collection isn’t available until friday… I felt quite stupid. However I got myself some terra-cotta pots and seeds for three different herbs.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s