What’s going on?

3c2a13b1ef1b8386fe9d9c126c4493a2

Jeg føler lidt, at jeg er blevet væk i de dybe bølger og må finde op til overfladen, for at tage en dyb indånding og finde overblik på ny. Der er sket meget på kort tid. Jeg har sagt farvel til et fantastisk job, et vikariat og er blevet flyttet til en anden daginstitution, hvor jeg blot skal være i to måneder. Det betyder at jeg samtidig med at arbejde søger nyt job. Det kræver en vis portion energi og lader ikke meget tilbage til at kreere smukke og velformulerede indlæg til bloggen her. Jeg håber blot alligevel at i vil blive hængende selvom her er kedeligt lige nu.

English recap: I feel a little like I have been caught by the deep waves and must find my way up to the surface to take a deep breath and get an overview. A lot has happened in a short time. I have said goodbye to a great job, a temporary position and has been moved to another day care center where I just have to be in two months. It means that I’m looking for a new job. It requires a certain amount of energy and leaves little to create beautiful posts and share deep thoughts on the blog. I just hope that i will stay even though it’s a bit boring right now.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s