Grasse – La ville des fleurs et des parfums

b22f79e1371cd50bf95d3368d20f093dFør jeg fik konstateret kræft, havde jeg planer om at rejse til Paris i August. Idag drømmer jeg mere om at tage til Grasse, parfumernes by. Jeg vil rejse, når jeg er erklæret rask. Jeg vil faktisk både rejse til England og besøge min barndomsveninde og senere til Grasse i Frankrig. Hvis i har set filmen Parfumen fra 2010, har i også set hvilken fantastisk smuk by Grasse er. Jeg tænker at jeg vil besøge parfumerierne og blive væk i en lavendelmark.

Englisg recap: Before I got diagnosed with cancer I wanted to go to Paris in august. Those plans are changed now. Instead I will travel as soon as I’m cancer free. I wanna go to England and visit a dear childhood friend and then later on I wanna go to Grasse (in France). 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s