I cannot find the right words

_MG_6605

Jeg ved næsten ikke hvor jeg skal starte, og hvor jeg skal slutte. Jeg har savnet at skrive, men pludselig kan jeg ikke finde ordene. Det er som om de ikke dækker over det jeg vil fortælle, som om de er for lette og for fattige. Jeg vil dog prøve alligevel, og gøre det nemmere for mig selv ved kun at beskrive lidt af gangen, frem for at beskrive tre måneders hændelser på èn gang.

Det vigtigste jeg kan sige er, at jeg har afsluttet min behandling for livmoderhalskræft. Det har været intenst, det har været vanvittigt. Det er i dag 25 dage siden jeg blev færdig og jeg har stadig ikke rigtigt fundet balancen.

I morgen vil jeg præsentere jer for den første del af historien om min kamp mod kræften.

English recap: I don’t know where to start and where to end. I want to write, but I cannot find the words. It’s as if they don’t cover what I try to say, they are too light and too poor. However, I will try anyway, and make it easier for myself by just describing a little at a time, rather than to describe three months’ events at one time.

The most important thing I can say is, that I have completed my treatment for cervical cancer. It has been intense, it was truly awful. Today is the 25th day since I finished and I still have not really found the balance.

Tomorrow I will start describing my battle against cancer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s