Fuck this shit

Nu står lægens, professorens, ord som ætset ind i min hjerne. “Du har højest sandsynligt livmoderhalskræft og kan ikke få børn. Jeg regner med at du skal have opereret din livmoder ud”. På trods af smerten i hans øjne og hans bekymrede miner, føler jeg, at han lige har revet hjertet ud på mig med de bare næver. tumblr_o0yp9qXTYa1u9asd1o1_250

Jeg har lyst til at skrige min smerte ud i alle verdenshjørner. Jeg har lyst til at smadre noget. Jeg vil gerne nægte at skulle leve med denne sandhed. En indre vrede syder og koger. Koger over og formes til tankerne “Det her vil jeg fandeme ikke finde mig i. Det vil jeg ikke være med til. Disse tanker former den styrke der skal vise sig at få mig gennem denne benhårde kamp som hermed er indledt, men før den overhovedet rigtigt kan starte skal jeg vente pinefulde ni dage på at få diagnosen konstateret.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s