Still fighting

Jeg er her stadig, men jeg kæmper, jeg kæmper bravt og jeg glemmer bestemt ikke længere af og til, at jeg er syg.

Jeg får ikke længere c-vitamin på klinikken, men derimod hjemme. Det skyldes at jeg ikke har energien til rejsen. At skulle have lagt drop, har været en stor kamp, da jeg i et godt stykke tid har manglet blod. Når man mangler blod i den grad, som jeg gjorde, fordeler det sig ud over organerne i stedet for at bruse i arme og ben. Så udmattet, har jeg siddet med tårerne trillende ned af kinderne, mens jeg er blevet stukket igen og igen. Det har været forbandet hårdt, men nødvendigt.

Jeg har derudover haft utroligt mange smerter. Mit venstre ben er lidt et mysterium. Jeg får slemme smerter i det, som kommer og går. Jeg ved jeg har en tumor i hofteskålen, men om den ene er skyld i det, betvivler jeg. Jeg har brug for at vide, hvad de smerter kommer af. Mit smerte-team (palliativ team) arbejder på, at smertestille mig, men det er en langsom og dermed meget hård process og jeg grimmes over al den medicin jeg tager hver dag.

Jeg har været helt derude, hvor jeg har følt at jeg skulle dø. Jeg har været bange hver eneste dag. For døden, og for at det skulle være en lidelsesfyldt process. Den følelse er ufattelig svær at beskrive, den er så grusom og så forfærdeligt svær at tage fra mig. Jeg forsøger blot, at overbevise mig selv om, at jeg og min krop er ufattelig stærk. At det ikke er nu. Men det er svært, når smerterne jager en og man ingen energi har.

Derfor var det en stor lettelse, at få blod idag, og c-vitamin også. Jeg føler mig mere levende. Jeg håber, at det holder, og at jeg er på vej ind i en bedre periode. Det har jeg brug for.

25443065_10215347967711631_8363669455950444032_n

 

Advertisements

One thought on “Still fighting

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s